Britanija: Policija upozorava na drogu sa likom Trampa

Izvor: B92, 15.Avg.2020, 23:31

Britanija: Policija upozorava na drogu sa likom Trampa

Britanska policija upozila je javnost da izbegava tablete ekstazija sa likom američkog predsednika Donalda Trampa jer su vrlo opasne.

Kako je navedeno, jedan muškarac je uhapšen pod sumnjom da je snabdevao tržište narandžastim tabletama.

"Kriminalci stalno nalaze nove načine da prodaju drogu i da je učine primamljivijom. Viđeli smo i pre tablete MDMA proizvedene u obliku raznih predmeta popularne kulture, a nedavni primer su one u obliku Donalda Trampa", rekao je detektiv Rajan Berns.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA UPOZORILA GRAĐANE: Ulicama haraju EKSTREMNO OPASNE tablete ekstazija sa likom Donalda Trampa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 09:48

Britanska policija upozila je javnost da izbegava tablete ekstazija sa likom američkog predsednika Donalda Trampa jer su vrlo opasne...Kako je navedeno, jedan muškarac je uhapšen pod sumnjom da je snabdevao tržište narandžastim tabletama...- Kriminalci stalno nalaze nove načine da prodaju drogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.