Izvor: Kurir, 08.Apr.2010, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanac u 76. godini ponovo postao otac

LONDON, 8. aprila (Tanjug) - Britanac star 76 godina, koji je nedavno bio podvrgnut neurološkoj operaciji, postao je najstariji muškarac u Britaniji koji je postao otac, prenose lokalni mediji. Denis Ilam iz Linkolnšira oglasio se kao najstariji otac u Britaniji nakon što je pročitao članak o jednom 74-godišnjem muškarcu koji je nedavno takođe postao tata. Denisova žena Kora, stara 36 godina, pre dva meseca na svet je donela devojčicu, njihovo drugo dete.  

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac u 76. godini

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2010

Britanac star 76 godina, koji je nedavno bio podvrgnut neurološkoj operaciji, postao je najstariji muškarac u Britaniji koji je postao otac.

Nastavak na Večernje novosti...

Ponovo tata u 76. godini

Izvor: Glas javnosti, 09.Apr.2010, 07:11

LONDON - Britanac star 76 godina, koji je nedavno bio podvrgnut neurološkoj operaciji, postao je najstariji muškarac u Britaniji koji je postao otac, prenose lokalni mediji. Denis Ilam iz Linkolnšira oglasio se kao najstariji otac u Britaniji pošto je pročitao članak o jednom 74-godišnjem muškarcu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.