Brisel pita za Prvu banku Crne Gore?

Izvor: Mondo, 29.Jul.2009, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel pita za Prvu banku Crne Gore?

Podgorička RTV 'Vijesti' tvrdi da poseduje Upitnik, koji je Evropska komisija uručila Podgorici, u kome se nalaze pitanja o Prvoj banci Crne Gore, čiji je većinski vlasnik Aco Đukanović, brat crnogorskog premijera.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brisel interesuje Prva banka

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2009

U upitniku koji je Evropska komisija uručila zvaničnoj Podgorici nalazi se i pitanje o Prvoj banci Crne Gore, čiji je većinski akcionar Aco Đukanović, brat premijera Mila Đukanovića, koji takođe ima dionice u toj banci, prenela je podgorička televizija Vijesti.

Nastavak na Večernje novosti...

Brisel pita za Prvu banku Crne Gore

Izvor: B92, 29.Jul.2009

Podgorica -- Podgorička RTV "Vijesti" tvrdi da poseduje Upitnik, koji je Evropska komisija uručila Podgorici, u kome su pitanja o Prvoj banci Crne Gore... Većinski vlasnik ove banke je Aco Đukanović, brat crnogorskog premijera. RTV "Vijesti" navode da Brisel želi da zna kakvo je stanje u Prvoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.