Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Breskva na očima, usnama i obrazima

San većine žena je da jedan make-up look mogu korisiti i danju i noću, za svaki dan i za izlaske, za posebne prilike, kada su blijede i kada pocrne.

Zahvaljujući trendu, u čijem je znaku ovo proljeće, žene se više ne moraju brinuti da šminku mogu birati isključivo po boji kose, očiju ili tenu, jer Peach make-up svima dobro stoji. Boja breskve na očima, usnama, obrazima savršeno stoji svakom tenu i idealna je za svaku priliku.

Vizažisti savjetuju da treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << reći "zbogom" napadnom makeupu u jakim bojama i pozdraviti Peachy look.

Peachy nijanse možete koristiti umjesto bronzera, za svjež, prirodni sjaj i blistav ten. Čak i ako imate svijetlu boju kože, dodir narandžastih nijasni može učiniti da izgledate kao da ste se upravo vratile sa plaže.

Peach make-up svima odlično stoji kao rumenilo na obrazima i sjaj ili karmin na usnama, a osim toga, možete ga upotrijebiti i kao hajlajter.

Bez obzira na to koje boje je vaš ten, pinky peach nijansa savršeno će istaknuti vaše jagodice.

Sjenke u nijansama breskve otvoriće vaše oči i dati im posebnu dubinu.

Ovaj make-up look odlično pristaje i maslinastom tenu, ali i ženama sa svjetlijim tenom. Šminka u boji breskve daje prirodan, svjež i blistav izgled, što ju čini savršenom za svaku priliku.

Ako ste u žurbi, pomoću različitih nijansi iste boje breskve možete da stvorite savršeni izgled uz minimum truda.

Ovaj nježni make-up look može biti vaš izbor za sve prilike i sve autfite, bez obzira na to koji stil oblačenja volite i na kojim mjestima se krećete.

Dovoljno je suptilan za šminku za svaki dan, a može izgledati i glamurozno u svečanim prilikama u kombinaciji sa raskošnim toaletama. Sve nijanse narandžaste dolaze u obzir, a u skladu sa ukusom odaberite svjetlije ili tamnije, sjajne ili mat, sa šljokicama ili bez.

Mogućnosti je mnogo, a nijedna nije pogrešna, poručuju na kraju vizažisti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.