Brena se provodi sa Šerbedžijom i Lukasom

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena se provodi sa Šerbedžijom i Lukasom

Lepa Brena i Boba Živojinović "ponovili" su se ove godine i pazarili jahtu dugu 17 metara, te zajedno sa sinovima krstare hrvatskim primorjem.

U letnjoj avanturi najpre su im se pridružili Sonja i Aca Lukas sa ćerkom, a sinoć su iskoristili priliku da se vide i sa starim prijateljem Radetom Šerbedžijom.

Hvala za sve cestitke dragi moji pic.twitter.com/7N94HdIlyN

Folk zvezda odlučila je da proslavi 25. godišnjicu od legendarnog koncerta u Sofiji, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na stadionu "Vasil Levski" pevala pred 100.000 ljudi.

Ona je uz najbliže prijatelje uživala u zvucima tamburaša, a deo atmosfere podeila je i na Tviteru.

Pored nje, i Sonja Vukasanović, supruga Ace Lukasa, podelila je na svom Instagram profilu kratak video i napisala "noć za pamćenje".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.