Brena kopira Tinu Tarner?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena "kopira" Tinu Tarner?

Novi spot Lepe Brene za pesmu "Metak sa posvetom" veoma liči na onaj koji je Tina Tarner snimila za pesmu "Mising ju" (Missing you).

Lepa Brena nedavno je objavila spot za pesmu "Metak sa posvetom", a ovaj video materijal neodoljivo podseća na spot za pesmu "Missing You" legendarne pevačice Tine Tarner.

Pogledajte najpre spot Tine Tarner.

A sad pogledajte novi spot Lepe Brene.

Tina je spot za svoju pesmu snimila pre 15 godina, a radnja tog videa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odvija se na filmskom setu, dok pevačica uživa u pažnji zgodnih muškaraca. Cela ta radnja, kao i kadrovi gotovo su isti u spotu za Brenin "Metak".

Pored ove, Brenina pesma "Zrno bibera", privukla je pažnju javnosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.