Brena: Pokušavam da budem egoista

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena: Pokušavam da budem egoista

Najbitnija informacija kada je reč o pevačici Fahreti Živojinović je da se sada uspešno oporavlja u svom domu na Bežanijskoj kosi nakon što su joj lekari konstatovali trombozu potključne vene, kako su pojedini mediji pisali. Lepa Brena slobodno vreme koristi i kako bi se obratila svojim fanovima putem društvenih mreža.

Uspešno se oporavlja u svom domu nakon što su joj lekari konstatovali trombozu potključne vene, kako su pisali mediji

 

Legendarna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pevačica je po svemu sudeći u trenutku pisanja svojim obožavateljima ili bila pospana ili je u brzini želela da ih obavesti da je sve u redu, pa je tako, barem kako deluje nama novinarima, umesto reči "optimista" napisala "egoista".

- Dragi moji, hvala za podršku! Pokušavam da budem egoista i da živim bez stresa. Volim vas puno!- napisala je Brena.

 

 

Svakako je najbitnije da smo je razumeli da u narednom periodu neće dozvoliti da se nervira već će uživati u odmoru sa svojom porodicom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.