Bregović: Mislim da Vučić radi korisno za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović: Mislim da Vučić radi korisno za Srbiju

Muzičar Goran Bregović u intervjuu za Al-Džazira Balkans rekao je da iako ne poznaje političare, pa tako ni predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pohvali je njegov rad kao "koristan za Srbiju".

"Sada ću zvučati blasfemično za Beograđane koji su protiv Vučića, ali ja mislim da on radi korisno za Srbiju, on je ipak dimenzirao neke stvari, ima neke stvari koje su vidljive", kazao je Bregović na pitanje novinara da prokomentariše rad srpskog predsednika.

Upitan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji su to njegovi rezultati, Bregović je odgovorio da kada putujete Srbijom vidite nove fabrike, puteve ili asfaltirane ili sagrađene, Beograd koji se gradi...

"To su za malu zemlju koja je izgubila rat ogromni pomaci", primetio je Bregović.

Kazao je i da ne poznaje balkanske političare, ni Vučića ni Bakira Izetbegovića, osim Milorada Dodika, koga je, kako navodi, upoznao pre rata jer su bili u istoj partiji.

Bregović je u intervjuu za Al-Džazira Balkans rekao i da život živi kao Sarajlija, a da bivšu Jugoslaviju i dalje doživljava kao emotivnu teritoriju.

Uskoro će u rodnom gradu nakon svetske turneje izvesti violinski koncert Tri pisma iz Sarajeva“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregović: Vučić je KORISTAN ZA SRBIJU

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019

Muzičar Goran Bregović u intervjuu za Al-Džazira Balkans rekao je da rad srpskog predsednika Aleksandra Vučića smatra kao koristan za Srbiju...Foto: Mondo/Goran Sivački 22. 3. 1950. Goran Bregović.."Sada ću zvučati blasfemično za Beograđane koji su protiv Vučića, ali ja mislim da on radi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.