Bred ostavlja Anđelinu?!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2010, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred ostavlja Anđelinu?!

Prelepa glumica Anđelina Džoli po svemu sudeći, ima ozbiljne probleme sa besom i često gubi kontrolu. Njen suprug Bred Pit je veoma zabrinut za nju i decu, te želi da potraži stručnu pomoć.

Situacija između Breda i Anđeline se zakomplikovala zbog glumičinih problema sa kontrolom besa, piše Showbizspy.com.

Kako bi spasio porodicu, njen suprug Bred želi da glumica hitno potraži stručnu pomoć.

Zajedno odgajaju šestoro dece, a s obzirom da Endži >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne preduzima ništa da bi rešila svoje velike probleme, Bred se boji da bi mogla da uradi nešto zbog čega će zažaliti.

Bred je zabrinut jer Anđelina više ne može da kontroliše ispade besa i uveren je da bi moglo da se dogodi nešto strašno. Zabrinut je i za decu i za nju.

"Bred joj je rekao da potraži stručnu pomoć i krene na lečenje. Nije ostavio prostora za raspravu i pregovaranje. Ako Anđelina ne potraži pomoć, uzeće decu i otići", ispričao je neimenovani izvor blizak paru.

"Obećao joj je da će biti uz nju sve vreme ako nešto preduzme kako bi rešila svoje probleme", dodao je isti izvor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.