Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit zlostavljao djecu?

Glumac Bred Pit je pod istragom pred sudom u Los Anđelesu zbog toga što se navodno verbalno i fizički iživljavao nad svojom djecom, a što je i prouzrokovalo prekid njegovog braka sa Anđelinom Džoli, piše TMZ.com.

Bred, Anđelina i njihova djeca bili su navodno u privatnom avionu prošle srijede, kada je Bred podivljao, dereao se i fizički iživljavao nad djecom, rekao je izvor sajta TMZ.com.

Nakon što je avion sletio, Pit je, prema izjavama svjedoka, nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << divljati te je čak pokušao otići u jednom od kamiona koje prevoze gorivo.

Isti izvor je rekao da je jedan od putnika iz aviona prijavio slučaj sudskom odjelu za djecu i porodicu. Bred i Anđelina su navodno već saslušani, a sud planira da sasluša i njihovu djecu.

Izvori TMZ- kažu da je upravo ovo bio razlog da Anđelina, nakon nekoliko dana, podnese zahtjev za razvod braka.

Sa druge strane, izvor blizak glumcu rekao je za ovaj sajt da Bred nije počinio bilo kakvu zloupotrebu svoje djece, te je dodao da je tužno to što se ljudi trude da ga predstave u najgorem mogućem svjetlu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.