Bred Pit tužio Anđelinu Džoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2022, 14:41

Bred Pit tužio Anđelinu Džoli

Holivudski glumac Brad Pit tužio je glumicu i bivšu suprugu Anđelinu Džoli, jer je prodala svoj udeo u francuskom vinogradu, koji su zajedno kupili i na kojem su se venčali.

Pit tvrdi da su se on i Džoli dogovorili da niko od njih neće prodati svoj udeo u vinogradu, bez dozvole druge strane, prenosi Bi-Bi-Si.

U tužbi se navodi da je Džoli prodala svoj udeo proizvođaču alkoholnih pića, koji je u vlasništvu ruskog biznismena Jurija Šeflera.

Džoli za sada nije komentarisala tužbu.

Pit i Džoli su kupili imanje 2008. godine, a šest godina kasnije su se tamo i venčali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holivud i poznati: Bred Pit tuži Anđelinu Džoli zbog zajedničkog vinograda ge su se venčali

Izvor: Danas, 18.Feb.2022

ReutersPit i Džoli su 2008. godine kupili Šato Miraval, koji se sastoji od kuće i vinograda Glumac Bred Pit tuži bivšu suprugu, glumicu Anđelinu Džoli zbog prodaje udela u francuskom vinogradu koji su zajedno kupili. Par je kupio upravljački udeo u dvorcu Miraval (Chateau Miraval) 2008. godine,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.