Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit otišao na "peglanje"?

Glumac je navodno očajan jer se boji da više nikad neće biti u vezi. Bred Pit (53) zato je otišao pod nož. Popeglao je bore, stavio filere da izgleda mlađe i podignuo kapke, kažu prijatelji koji su zabrinuti za glumca. Navodno su mu poručili da prestane s operacijama prije nego što pretjera.

Dodaju da teško podnosi to što svojih šestero djece može viđati samo pod nadzorom socijalnih službi. Anđelini Džoli (41) zamjera što ga je, nakon što je podnijela zahtjev >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za razvod, prikazala kao nasilnika.

Anđelina je, piše tabloid Daily Star, Bredu dozvolila da djecu na Božić posjeti na samo četiri sata.

"Jedva ih čeka vidjeti, ali se već boji jer zna kako će mu biti teško ostaviti ih nakon tako kratkog vremena", kazao je Bredov prijatelj.

Da stvar bude gore, glumac je razočaran jer je njegov posljednji film, 'Tajna vezi' loše prošao na svjetskim kino-blagajnama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.