Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brčko: 13-godišnja djevojčica rodila dijete

Prije nekoliko dana u brčanskoj bolnici porodila se 13-godišnja djevojčica, saznaje Otisak.ba. Ova informacija Otisku je potvrđena od više izvora.

Ova informacija potvrđena je ovom portalu iz više izvora.

Nezvanično se saznaje da je djevojčica bila u nezakonito sklopljenom braku.

Halid Emkić, stručni savjetnik šefa Policije za poslove informisanja u Brčkom, rekao je da ne može davati izjave o ovom slučaju, jer se radi o maloljetnoj osobi.

Slučaj je prijavljen i ispituje ga Policija Brčko distrikta BiH, nezvanično saznaje Otisak.ba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK U BRČKOM: Porodila se devojčica (13)!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2016

...Nezvanično se saznaje da je devojčica bila u nezakonito sklopljenom braku..Stručni savetnik šefa Policije za poslove informisanja u Brčkom, Halid Emkić, u telefonskom razgovoru za Otisakba rekao je da ne može da daje izjave o ovom slučaju, jer se radi o maloljetnoj osobi..Nezvanično se saznaje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.