Brazilski avion neplanirano sleteo u srce Amazona zbog pretnje bombom

Izvor: Blic, 18.Jan.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilski avion neplanirano sleteo u srce Amazona zbog pretnje bombom

Zbog pretnje bombom, jedan brazilski putnički avion danas je neplanirano sleteo u grad Manaus, u srcu Amazona, saopštila je brazilska federalna policija.

Avion "erbus 320", kompanije TAM erlajnz, sa 162 putnika je leteo iz Brazilije u grad Boa Vista, kada mu je javljeno da je u toaletu aerodroma u Braziliji pronađena poruka da je u njemu postavljena bomba, izveštava AP.

Zbog ovog slučaja aerodrom u Manausu je bio zatvoren tokom četiri sata, tokom kojih je utvrđeno da u avionu nije bilo nikakve eksplozivne naprave, saopštila je agencija Infraero, koja rukovodi najvažnijim komercijalnim aerodromima u Brazilu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lažna dojava o bombi u avionu

Izvor: B92, 19.Jan.2014, 00:02

Brazilija -- Zbog pretnje bombom, jedan brazilski putnički avion danas je neplanirano sleteo u grad Manaus, u srcu Amazona, saopštila je brazilska federalna policija...Avion "erbas 320", kompanije TAM erlajnz, sa 162 putnika je leteo iz Brazilije u grad Boa Vista, kada mu je javljeno da je u toaletu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.