Brazil cveta pod Dungom

Izvor: Mondo, 18.Nov.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil cveta pod Dungom

Novi-stari selektor potpuno razmrdao ekipu. Nejmar i drugovi u utorak "vezali" i šesti trijumf, u Beču, nad Austrijom 2:1.

Foto: AP/Ronald Zak

Posle pobeda nad Kolumbijom (1:0), Ekvadorom (1:0), Argentinom (2:0), Japanom (4:0) i Turskom (4:0), reprezentacija Brazila nastavila je trijumfalni niz pod vođstvom Karlosa Dunge.

U utorak uveče, na stadionu Ernst Hapel, njegovi izabranici savladali su selekciju Austrije, 2:1, golovima Davida Luiza u 64. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Roberta Firmina (Hofenhajm) u 83. Utešni pogodak za domaću selekciju postigao je Aleksandar Dragović iz penala, u 75. minutu.

Tijago Silva ponovo je nastupio za Brazil (od 28. minuta), ali je kapiten ostao Nejmar. Mesto štopera Pari Sen Žermena u startnoj postavi zauzeo je od početka defanzivac madridskog Atletika - Miranda.

Brazil je pobedio u svim utakmicama od ponižavajućih poraza od Nemačke i Holandije na Mundijalu.

Pogledajte golove.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.