Brazil: Zaplenili 320kg kokaina

Izvor: B92, 25.Dec.2011, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil: Zaplenili 320kg kokaina

Sao Paolo -- Brazilska policija saopštila je da je uhapsila jedan italijanski par koji je na svom jedrenjaku imao 320 kilograma kokaina, preneo je Asošijeted pres.

Kako je saopštio policijski inspektor Danijel Orta Alves, oni su uhapšeni u subotu, pošto je njihov jedrenjak zaplenjen kraj obale kod glavnog grada brazilske savezne države Seržipi, Arakažua, na Atlantskom okeanu.

Za sada nije poznato zašto je jedrenjak, dug 20 metara, zaplenjen.

Par iz Italije je rekao da je išao za Trinidad i Tobago, ali je Alves rekao da on veruje da su Italijani išli ka Evropi ili SAD da bi isporučili drogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ITALIJANSKI PAR JEDRENJAKOM PRENOSIO 320 KILOGRAMA KOKAINA

Izvor: Kurir, 25.Dec.2011

SAO PAOLO - Brazilska policija na severoistoku zemlje saopštila je da je uhapsila jedan italijanski par koji je na svom jedrenjaku imao 320 kilograma kokaina...Kako je saopštio policijski inspektor Danijel Orta Alves, oni su uhapšeni u subotu, pošto je njihov jedrenjak zaplenjen kraj obale kod glavnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.