Brazil: Autobus sletio u provaliju, 50 mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil: Autobus sletio u provaliju, 50 mrtvih

Brazilska policija saopštila je danas da je više od 50 osoba poginulo kada je putnički autobus sletio sa litice u državi Santa Katarina na jugu Brazila.

Autobus, koji je bio na putu ka susjednoj državi Parana, sletio je sa litice i pao sa visine od nekoliko desetina metara u pošumljenu oblast. Spasilačke ekipe još pokušavaju da dođu do olupine i pronađu eventualne preživjele.

Policija nema podatke koliko je putnika bilo u autobusu ili da li je i vozač među poginulima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ali je saopšteno da je najmanje šest preživjelih prebačeno u bolnicu.

Policija je prvobitno saopštila da su poginule 32 osobe, ali je kasnije navedeno da su spasilačke ekipe izrazile uvjerenje da je i preostalih 19 putnika poginulo.

Autobus je bio oko deset kilometara od svoje destinacije u gradu Žoinvilu, kada se nesreća dogodila. Јoš nije saopšten mogući uzrok nesreće, ali policija navodi da sve ukazuje na to da su kočnice otkazale.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.