Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 22:32

Bravo, Ivana! Vuleta treća na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu

Kada je reč o ovoj sezoni, Ivanin rezultat je peti najduži ove sezone u Dijamantskoj ligi, a rekord drži Larisa Japičino sa 6.79

Foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia


Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta, osvojila je treće mesto na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu u disciplini skok udalj.
Ivani je za podijum bio dovoljan skok od 6.58, koliko je skočila u drugoj seriji. Najbliže tome, skočila je u poslednjoj, šestoj seriji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kada je dosegla 6.50.
Prvoplasirana je završila Italijanka, Larisa Japičino, sa skokom od 6.69 u poslednjoj seriji, dok je drugu poziciju zauzela Nemica, Malaika Mihambo sa 6.66.
Kada je reč o ovoj sezoni, Ivanin rezultat je peti najduži ove sezone u Dijamantskoj ligi, a rekord drži Larisa Japičino sa 6.79.
(Telegraf.rs)


Video: Ivana Vuleta o bronzi na EP i povredi koja je mučila: Nismo napravili veću štetu

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ivana Vuleta treća u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2023

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović Vuleta osvojila je večeras treće mesto u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.