Braun moli sud da mu ukine zabranu prilaska Rijani

Izvor: Blic, 29.Jan.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braun moli sud da mu ukine zabranu prilaska Rijani

Nakon što je odlužio šest meseci društvenog korisnog rada zbog nasilničkog ponašanja prema Rijani, Kris Braun (21) je preko advokata zatražio da mu ukine zabranu prilaska pevačici.

Veliki problem reperu predstavlja to što ne može da prisustvuje važnim muzičkim događajima na kojima se pojavljuje i Rijana, jer bi prekršio uslovnu kaznu.

On je, da podsetimo, zbog nasilničkog ponašanja prema Rijani, dok su bili u vezi, osuđen na pet godina uslovno, i tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tog perioda ne sme da se približi lepotici sa Barbadosa na manje od 100 m.

Njegov advokat Mark Geragos podneo je zahtev sudu da se uslovna kazna preinači, navodeći da se reper osim na društveni korisni rad, redovno odazivao i u Centar za terapiju nasilja u porodici.

Sudija nije odmah odobrio zahtev, ali je pohvalio muzičara da je dosledno izvršavao svoju kaznu, iz čega se vidi da je spreman da preuzme odgovornost za svoje postupke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.