Brat Olivera Ivanovića za Sputnjik: Istinu će odneti pod zemlju

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Olivera Ivanovića za Sputnjik: Istinu će odneti pod zemlju

Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića, u izjavi za Sputnjik potvrdio je da je Oliver ubijen sa pet hitaca ispred zgrade u kojoj se nalaze prostorije njegove stranke.

- Odmah su obavestili Hitnu pomoć, odmah su i oni stigli. Ali izgleda da je već bilo kasno - potpuno potrešen kaže Miroslav Ivanović.

Brat ubijenog Olivera Ivanovića kaže da Oliver nije shvatao previše ozbiljno ni kada mu je zapaljen auto pre nekog vremena bio takav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
- Ali on je takav. Oliver uopšte nije bio spreman da prenosi to što je osećao i da širi paniku tako da… Bojim se da će neki detalji otići sa njim pod zemlju. O tome da li se nešto u međuvremenu dešavalo, da li mu je neko pretio, da li je bilo nekakvih drugih stvari na tu temu, ne znamo ništa. Ali svakom razumnom čoveku, na osnovu Oliverove kompletne prošlosti i svega što se ranije događalo, može da bude sasvim dovoljno da shvati. Mislim da preko toga ne treba ništa više reći - izjavio je Miroslav Ivanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

IVANOVIĆEV BRAT: Oliver nije shvatao ozbiljno kad su mu zapalili auto, a sad će istina s njim otići pod zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2018

Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića u izjavi za Sputnjik potvrdio je da je Oliver ubijen sa pet hitaca ispred zgrade u kojoj se nalaze prostorije njegove stranke...„Odmah su obavestili Hitnu pomoć, odmah su i oni stigli. Ali. izgleda da je već bilo kasno — potpuno potrešen kaže...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.