Branko Ružić je prvi potpredsednik Vlade Srbije, a njegov otac je bio istaknuti Titov funkcioner

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 12:51

Branko Ružić je prvi potpredsednik Vlade Srbije, a njegov otac je bio istaknuti Titov funkcioner

Funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić biće izabran za prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra prosvete u drugom kabinetu Ane Brnabić

Ružić na ovaj način nastavlja političku karijeru.

Vizija uspešne, infrastrukturno razvijene, ekonomski jake i socijalno pravedne Srbije, sinergetska je državotvorna politika @predsednikrs i #ivicadačić, @socijalisti i @sns_srbija za 2025.godinu. Stabilnost i sigurnost su ključne vrednosti koje donose odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lideri🇷🇸 pic.twitter.com/Ar7luGyhr9

— Branko Ružić (@brankoruzicsps) December 28, 2019

On je do sada obavljao funkciju ministra državne uprave i lokalne samouprave, te se može slobodno reći da je ovaj socijalista unapređen i da će u novoj Vladi zameniti svog partijskog šefa Ivicu Dačića.

O Branku Ružiću se skoro sve zna, međutim malo je poznato da on potiče iz ugledne porodice i da je njegov otac bio čuveni ''Titov diplomata''.

Kostadin Ružić, bio je istaknuti srpski diplomata u Australiji, u Pertu, a poznato je da je upravo u toj zemlji svoje detinjstvo proveo i sam Branko Ružić.

Branko Ružić je poznat kao čovek kome je izuzetno stalo do porodice te tako s vremena na vreme objavi fotografije sa porodičnih okupljanja.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.