Branko Ružić: Iluzije se ne jedu

Izvor: B92, 18.Mar.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Ružić: Iluzije se ne jedu

Beograd -- Naša kampanja neće biti "bajka za laku noć" niti "bensedin", kaže predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ružić za "Novosti".

"Afirmisaćemo ono što smo u praksi dokazali da umemo da uradimo kada za nešto preuzmemo odgovornost. Daćemo projekciju Srbije u sledećem periodu, i vrlo jasnim rečnikom ćemo građanima govoriti ono što najviše cene, a to je istina", istakao je on.

Socijalisti, prema njegovim rečima, očekuju odličan rezultat na predstojećim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborima.

"Očekujemo odličan rezultat jer su građani siti rejtinga, formiranja javnog mnjenja, hvalospeva, spinovanja i života punog iluzija. Ove izbore će iluzionisti i mađioničari izgubiti, jer se iluzija ne jede, ne donosi radna mesta, ne suzbija kriminal, ne uništava korupciju i ne gradi kilometre auto-puteva", objašnjava on.

Ceo intervju sa Brankom Ružićem pročitajte ovde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ružić: Iluzije se ne jedu

Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2012

Predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ružić o kampanji, koalicijama, predsedničkim izborima: Bez predizbornih bajki. Srbija se ne može podeliti na dve stranke

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.