Branko Kockica se POTRESNIM REČIMA oprostio od svoje Cace: Nakon 50 godina večnu ljubav spušta u grob! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Kockica se POTRESNIM REČIMA oprostio od svoje Cace: Nakon 50 godina večnu ljubav spušta u grob! (FOTO)

Rediteljka Caca Aleksić biće sahranjena u subotu

Rediteljka Slobodanka Caca Aleksić preminula je pre dva dana nakon kratke i teške bolesti. Rođena je 1941. godine u Beogradu. Počela je da režira u Zrenjaninskom pozorištu, a zatim u Ateljeu 212, u Narodnom pozorištu, Beogradskom dramskom pozorištu.

Sa svojim suprugom Brankom Milićevićem osnovala je Pozorište Puž, čiji je bila prvi direktor sve do 2005. godine i u kome je radila do svoje smrti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Predstave za decu koje je režirala imale su ogroman uspeh o kojem svedoče i brojne nagrade.

- Nas dvoje stanujemo u malom stanu, na sedmom spratu, nemamo velike prihode i ne planiramo da odemo u penziju. I Branko će manje da radi, i ja ću manje da režiram, ali penzija ne dolazi u obzir - govorila je Caca, koja je zajedno sa Brankom celi svoj život posvetila pozorištu i deci.

Caca i Branko upoznali su se u Narodnom pozorištu u Zrenjaninu, a zajednička očaranost decom prerasla je u njihovo stalno angažovanje na tom polju.

A post shared by VIP LIČNOSTI (@vip_licnosti) on Aug 14, 2019 at 5:36am PDT

- O Branku sam najpre mislila da je nadobudan i nesimpatičan lik, međutim, vremenom sam se prvo zaljubila u njegovu glumu, a onda i u njega, i tako smo počeli da se zabavljamo - pričala je Slobodanka.

- Prvi put sam je poljubio na premijeri jednog komada koji je ona režirala, a u kom sam i ja glumio. Prišao sam joj iza scene, tako je sve počelo, i evo ove godine, na moj rođendan, proslavili smo pet decenija od prvog poljupca. Za dve godine proslavićemo i pet decenija braka - pričao je glumac o njihovoj ljubavi.

Glumac je danas svojoj dugogodišnjoj ljubavi dao čitulju u jednom beogradskom mediju i potresnom porukom oprostio se od svoje supruge.

- Caco, vidimo se u Raju. Tvoj Branko - piše u čitulji.

, 17. avgusta u 14 časova u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Pre sahrane, u njenom Pozorištancetu "Puž" biće održana komemoracija koja počinje u 11.30 časova.

BONUS VIDEO: Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Branko Kockica se POTRESNIM REČIMA oprostio od svoje supruge koju je voleo 50 godina

Izvor: Story, 16.Avg.2019

Glumac Branko Milićević Kockica oprostio se od svoje dugogodišnje ljubavi i supruge Slobodanke Cace Aleksić potresnom porukom. – Caco, vidimo se u Raju. Tvoj Branko – poručio je glumac u čitulji. Rediteljka Caca Aleksić, koja je preminula 14. avgusta, biće sahranjena u subotu, 17. avgusta...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.