Brankica Janković gošća Novog dana

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brankica Janković gošća Novog dana

Sa poverenicom za zaštitu ravnopravnosti Brankicom Janković u temi jutra Novog dana govorićemo o stanju ljudskih i manjinskih prava u Srbiji, o pretnjama novinarima, ali i o sprečavanju nasilja, pravima deteta i najaviti predstojeći Festival romske ulture i aktivizma i druge događaje.

Novinarka nedeljnika "Vreme" Jovana Gligorijević komentarisaće aktuelna društveno-politička dešavanja kroz pregled dnevne štampe.

Dugoočekivana osma knjiga o Hariju Poteru, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Hari Poter i ukleto dete, izašla je iz štampe. Ova knjiga je veliki hit u svetu u ovom trenutku i srpsko izdanje je prvi prevod među zemljama u regionu. Tim povodom naš gost biće Zoran Miodrag, urednik u izdavačkoj kući EvroBook kojaje izdavač ovog nastavka. Dobrodošli u Novi dan.

Predstavljamo Hokejaški klub Beograd, novi klub na srpskoj hokejaškoj sceni. Cilj im je da ojačaju reprezentaciju Srbije i da unaprede kvalitet domaćeg hokeja i popularizuju ovaj sport. Kako to planiraju da urade, čućemo u Novom danu.

Najzanimljivije objave sa tvitera, bira Miloš Dašić, na Tviteru poznatiji kao Mimi Kralj Mamba.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.