Branka Nevistić vodi prvi ženski rialiti program u Srbiji

Izvor: Blic, 29.Jan.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branka Nevistić vodi prvi ženski rialiti program u Srbiji

Šarmantna voditeljka i popularni glumac Marko Živić vraćaju se na TV ekrane na velika vrata - u serijalu “My man can“.

“Moj čovek može” biće jedan od glavnih aduta “Prve” u novoj sezoni. Nakon najgledanije muzičke emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, “Prva” sprema nove šou-programe, domaće i strane serije i emisije vrhunske produkcije.

Branka

Karijeru započela 1995. godine na BK televiziji. Po gašenju kanala prelazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << RTS, gde vodi „Dnevnik 2“. Godine 2005. prelazi na “Pink” i vodi emisiju „Piramida“. Na TV „Prvoj“ vodi informativne emisije. Iz veze sa Momčilom Lavrnićem ima sina Luku.

Kako saznajemo, jedan od najvažnijih projekata je emisija koju će ovog proleća voditi nova-stara TV lica, voditeljski par Branka Nevistić i Marko Živić. Urnebesni šou-program „My man can“ („Moj čovek može“) je rialiti koji treba žene da zabavi, a muškarce stavlja na test. U pitanju je licencni format koji realizuje producentska kuća „Adrenalin“.

U ovom šouu četiri žene kockaju se sposobnostima koje poseduju njihovi partneri - stavljaju hrabrost i veštine svoje jače polovine na probu. Kroz ovu emisiju videćemo koliko daleko su ljudi u stanju da idu, koja od četiri žene najbolje poznaje svog muškarca, koja od njih će postaviti ulog suviše visoko i naterati svog partnera da nas zabavlja. Koji od muškaraca može da pojede najviše ljutih papričica? Ko zna najviše o kozmetici? Ko je najbrži kada je u pitanju donošenje doručka u krevet?

Marko

Završio je Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu. Stalni je član BDP, igra u predstavama “Ne igraj na Engleze”, “Sviraj to ponovo, Sem”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”... Vodio emisiju “Marko Živić šou”. Iza sebe ima brak sa Natašom Pavlović, manekenkom.

Branka i Marko već su nam poznata lica sa „Prve“ odnosno “Foks televizije”, na kojoj je Živić imao tok-šou, dok je Nevistićeva vodila vesti. Ovog puta gledaćemo ih u potpuno novoj ulozi.

- Odlično su se snašli. Njih dvoje su savršena kombinacija i fenomenalno su se uklopili - otkriva naš izvor blizak produkciji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Branka Nevistić vodi prvi ženski rialiti program u Srbiji

Izvor: Dzungla.org, 29.Jan.2014

Šarmantna voditeljka i popularni glumac Marko Živić vraćaju se na TV ekrane na velika vrata – u serijalu “My man can“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.