Bramerc danas sa Vukčevićem

Izvor: Mondo, 07.Maj.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc danas sa Vukčevićem

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sastaće se danas u Beogradu sa srpskim tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem, potvrdio je Tanjugu portparol tog tužilaštva Bruno Vekarić.

Bramerc će, kako je ranije najavljeno iz Haga boraviti od danas do 9. maja u radnoj poseti Beogradu, u okviru pripreme redovnog polugodišnjeg izveštaja za Savet bezbednosti UN.

Tužilac će se tokom ove posete sastati s predstavnicima Vlade Srbije, potvrđeno je 1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << maja Tanjugu u Hagu.

U okviru pripreme izveštaja za Savet bezbednosti UN, u kojima se, između ostalog, daje ocena saradnje država bivše Jugoslavije sa njegovom kancelarijom, glavni tužilac je sredinom prošlog meseca boravio u Sarajevu.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images, Monika Graff)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.