Brak Obaminih u krizi: Barak varao Mišel?

Izvor: Blic, 18.Jan.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brak Obaminih u krizi: Barak varao Mišel?

Odnos „zlatnog para” iz Bele kuće zapao je u nedaće posle otkrića prve dame da je suprug vara.

Ako je verovati američkim tabloidima, bračni problemi Obaminih idu mnogo dalje od mrštenja kakvo smo videli na licu prve dame kada su poslednji put snimljeni zajedno - na Mandelinoj komemoraciji, zapamćenoj po flertovanju i snimanju selfi-fotografija američkog predsednika sa nestašnom premijerkom Danske.

Pod naslovom „Obamini pred razvodom!”, „Nešenel inkvajerer” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << piše da se 21 godinu dug brak predsedničkog para raspada kroz niz ogorčenih svađa, izazvanih incidentom na komemoraciji, ali i - mnogo ozbiljnijim - otkrićem Mišel Obame da su telohranitelji iz tajne službe prikrivali neverstvo njenog supruga. Trenutno navodno spavaju u odvojenim sobama.

Bela kuća je ovakve navode odbila da komentariše.

„Nešenel inkvejerer” se u Americi ne smatra baš pouzdanim izvorom informacija, a za priču koju objavljuje poziva se na samo jedan anonimni izvor iz Bele kuće. Činjenica je, međutim, i da se već dešavalo da ovaj tabloid pre svih objavi tačne podatke o nekim predsedničkim aferama.

Planovi

Mišel planira da ostane uz supruga do kraja mandata, nakon čega će se on preseliti na Havaje, gde je odrastao, dok će ona s decom ostati u Vašingtonu.

Praznik

Predsednikov pokušaj da tokom božićnog putovanja na Havaje izgladi odnose ispao je tako loše, da se u Vašington vratio samo s ćerkama dok je Mišel ostala još nedelju dana u vili Opre Vinfri.

Različit pristup preljubama

Dok Francuzi na ljubavne izlete, preljube i razvode svojih predsednika gledaju opušteno, u Britaniji i SAD ovakvi događaji predstavljaju ozbiljnu mrlju na ugledu i prepreku u karijeri.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.