Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajan Mej izdaje 3D knjigu o grupi Queen

Gitarista rok grupe Kvin (Queen) Brajan Mej izdaće knjigu trodimenzionalnih slika koje će obuhvatiti karijeru benda.

Mej je danas najavio da će se knjiga pojaviti u avgustu i da će sadržati više od 300 slika, preneo je Asošijetid pres.

Muzičar je celog života ljubitelj stereoskopskih slika i kaže da je od detinjstva svuda išao s 3D kamerom. Stereoskopske slike predstavljaju preklopljene slike koje zbog različitih uglova daju utisak dubine i trodimenzionalnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Knjiga "Queen in 3-D" sadrži fotografije ostalih članova benda koje je Mej slikao u studiju ili na turnejama. Mej je takođe izneo anegdote o pevaču Frediju Merkjuriju, bubnjaru Rodžeru Tejloru i basisti Džonu Dikonu.

Kjigu će objaviti Mejeva izdavačka kuća London stereoskopik kompani (London Stereoscopic Company) koju je osnovao 2008. sa ciljem "unošenja u moderni svet magije prave stereoskopije".

Queen je nastao 1970, a posle smrti Merkjurija 1991. i povlačenja Dikona 1997. Mej i Tejlor su nastavili da nastupaju pod imenom Kvin s raznim poznatim rok pevačima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.