Brajan Feri se razvodi

Izvor: Kurir, 31.Avg.2013, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajan Feri se razvodi

Paru već neko vreme nije išlo, a bliski izvori pričaju o konstantnim svađama, pa se pevač nedavno iselio iz zajedničke kuće

Šezdeset sedmogodišnju pevač Brajan Feri i njegova čak 37 godina mlađa supruga i Amanda Šepard razvode se nakon dve godine braka.

Paru već neko vreme nije išlo, a bliski izvori pričaju o konstantnim svađama, pa se pevač nedavno iselio iz zajedničke kuće.

"Srećan sam što imam mlađu devojku. U mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godinama, retko možeš da upoznaš nekog ko ti je blizak po starosti, a da nije već zauzet", rekao je Feri svojevremeno.

Par se venčao pre dve godine na jednom egzotičnom ostrvu, a to je Feriju bio drugi brak. Pre toga, više od 20 godina je bio u braku sa Lusi Helmor, sa kojom ima četvoro dece.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.