Izvor: Piplmetar.rs, 16.Okt.2023, 18:30

Braća Gudelj u suzama zbog iznenadne smrti koja je sve potresla

Nemanja i Dragi Gudelj ostali bez prijatelja
Španska policija od četvrtka je tragala za osamnaestogodišnjim fudbalerom Alvarom Prijetom koji je nestao na železničkoj stanici u Sevilji. Kako pišu španski mediji, nesrećni mladić je danas pronađen mrtav.
Instagram

Nemanja i Dragi Gudelj oglasili su se tim povodom.
– Moje najiskrenije saučešće celoj porodici. Svi smo uz vas. Počivaj u miru Alvaro – napisao je Dragi, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bio prijatelj i saigrač preminulog fudbalera.
Nemanja Gudelj je takođe objavio crno-belu fotografiju fudbalera Kordobe.
Pročitajte Brat Nemanje Gudelja preživeo je zahvaljujući samo jednoj stvari – Majka kao da je naslutila nesreću  Španska policija pronašla je fudbalerovo telo u vozu koji nije bio u funkciji od avgusta prošle godine. Nesrećni mladić je u sredu, posle noćnog izlaska trebalo da putuje iz Sevilje u Kordobu, ali je imao problema sa kartom, uz sve to mu se ispraznila i baterija na telefonu. Ušao je u drugi voz bez odgovarajuće karte, ali ga je osoblje voza isteralo. Nažalost, pet dana kasnije, telo fudalera pronađeno je između dva vagona pokvarenog voza.
Instagram

AUTOR: SVET
FOTO: INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.