Božović: Vesićeva tužba zbog izjave o jelki neće me ućutkati

Izvor: N1 televizija, 04.Okt.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Vesićeva tužba zbog izjave o jelki neće me ućutkati

Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je da ga tužba zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića zbog povrede ugleda i časti posle izjava o novogodišnjoj jelki neće ućutkati i uplašiti i da će nastaviti da se bori za istinu, u ime građana koji su ga izabrali da radi taj posao.

"Važno je da Vesić zna da me nikakav pritisak, tužbe, klevete i uvrede, koje svakodnevno dobijam od Vesića i njegovih saradnika, neće sprečiti da građani saznaju istinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Njihov novac je u pitanju i troši se na čudne projekte poput jelke koja je koštala 5.500 evra po jednom metru", rekao je Božović novinarima ispred Prvog osnovnog suda, uoči početka suđenja.

On je kazao da će nastaviti da se bori za istinu, a da je na sudu da presudi šta je istina, nakon čega će on postupiti u skladu sa presudom.

Božović je kazao da je tužbu od Vesića dobio zato što je pozvao tužilaštvo da reaguje i obavi posao i što je tražio da, ako se utvrdi odgovornost gradskih čelnika, Vesić završi u pritvoru i provede Novu godinu sa jelkom.

"Tužba Vesića je osveta za savesno obavljanje posla prilikom kojeg sam razotkrio činjenicu da je plastična novogodišnja jelka najskuplja na svetu i da je koštala 83.000 evra", rekao je on.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počenje suđenje Božoviću, koga je Vesić tužio zbog povrede časti i ugleda izjavama o "najskupljoj jelki na svetu".

Vesić je u januaru tužio Božovića zahtevajući naknadu nematerijalne štete od milion dinara za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Božović (DS): Vesićeva tužba zbog jelke me neće ućutkati

Izvor: Beta, 04.Okt.2018

Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je danas da ga tužba zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, zbog povrede ugleda i časti posle izjava o novogodišnjoj jelki, neće ućutkati i uplašiti i da će nastaviti da se bori za istinu, u ime gradjana koji su ga izabrali...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.