Božović: Tužilaštvo da preuzme istražni postupak

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Tužilaštvo da preuzme istražni postupak

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu, Balša Božović, izjavio je danas da Više javno tužilastvo, u vezi sa događajima u Hercegovačkoj ulici, "umesto što policiji šalje urgencije, treba da preuzme predistražni postupak u svoje ruke".

On, u pisanoj izjavi, povodom informacije da je Tužilaštvo četiri puta uputilo zahtev i urgenciju policiji za prikupljanje obaveštenja i dokaza u vezi sa tim događajima, tvrdi da je to "još jedan dokaz da i policija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i tužilaštvo opstruišu istragu".

"Od prvog dana je bila očigledna opstrukcija od strane policije koja se nije odazivala ni na pozive građana 24. aprila prilikom rušenja Savamale, tako da nismo ni očekivali da će predistražni postupak imati drugačiji ishod", rekao je Božović, a prenela Informativna služba DS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Božović: Tužilaštvo da preuzme istražni postupak za Savamalu

Izvor: Blic, 16.Okt.2016

Predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović izjavio je danas da Više javno tužilaštvo, u vezi sa događajima u Hercegovačkoj ulici, "umesto što policiji šalje urgencije, treba da preuzme predistražni postupak u svoje ruke"...Povodom informacije da je Tužilaštvo četiri puta uputilo zahtev...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.