Božović: Stefanoviću izađi na TV duel Đilasu

Izvor: Press, 25.Sep.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Stefanoviću izađi na TV duel Đilasu

Božović je pozvao Stefanovića "da sve neistine koje toliko lagodno iznosi na stepeništu ispred Skupštine grada Beograda konačno iznese u direktnom razgovoru sa Draganom Ðilasom u bilo kojoj emisiji".

On je u pisanoj izjavi naveo i da "DS zahteva hitno raspisivanje izbora u Beogradu na kojima će građani, neposredno, odlučiti ko treba da vodi njihov grad".

Božović je istakao i da "zastrašivanje, lažna istraživanja i progon neće sakriti realnost", naglasivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da "Srbija ne ide u dobrom pravcu i da se to zastrašivanjem ne može sakriti"

On je naveo i da Stefanović, "umesto što je danas izneo niz neistina na račun predsednika DS i navodne kontrole medija, treba da odgovori na pitanje ko će biti novi gradonačelnik Beograda".

Božović ističe i da Steafnović treba da odgovori "ko su ljudi koji će činiti njegov tim i da li imaju plan i viziju kako Beograd treba da izgleda".

On je ocenio i da Stefanović, ponavljajući neistine o nekakvoj kontroli medija, želi da skrene temu sa osnovnih problema u koje je SNS stavila Beograđane.

"Postavljam pitanje, da li će zbog konstantnih neistina koje svakodnevno iznosi Stefanović, koji je i predsednik Skupštine Srbije, Beograđani živeti bolje", naveo je predsednik beogradskih demokrata.

Stefanović, koji je šef beogradskih naprednjaka, je prethodno rekao da je gradonačelnik u tehničkom mandatu Dragan Ðilas jedan od najbogatijih trajkuna u Srbiji koji ima ogromnu kontrolu nad delom medija, a, kako je dodao, priča o nekakvoj diktaturi.

Stefanović je rekao i da Ðilas iznosi netačne podatke o dugu Beograda i dodao da je u decembu 2010. godine grad bio zadužen skoro 500 milona evra.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.