Božović: Istraživanja javnog mnjenja su naručena

Izvor: Studio B, 11.Mar.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Istraživanja javnog mnjenja su naručena

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović izjavio je danas da vlast naručenim istaživanjima javnog mnenja obmanjuje građane i da to služi samo "da bi ljudi 16. marta ostali kod kuće".

"Ako pogledate protiv koga se Srpska napredna stranka najviše bori i koga se najviše boji, onda shvatate da ta istraživanja nisu realna. Da smo mi ta četvrta ili peta snaga, kako govore svakog dana da jesmo, mi ne bismo bili tema Aleksandru Vučiću. Tema smo mu svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dana zato sto on zna od koga preti najveća opasnost po njegov autokratski režim", naveo je Božović, a prenosi DS.

Funkcioner DS je pozvao građane da pozovu prijatelje na miting DS 12. marta u Beogradu, ocenivši da će to biti "miting slobode i demokratije".

"Tada ćemo pokazati da se ne bojimo apsolutno ničega i da smo i dalje čvrsto na nogama. Da ideja slobode i dalje živi", rekao je Božović. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.