Božja reč na iPod-u

Izvor: Blic, 26.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božja reč na iPod-u

Učesnici sabora katoličkih biskupa koji je juče završen u Vatikanu, izrazili su očekivanje da će "Božja reč" dospeti do svih vidova moderne komunikacije, od radija do interneta i iPod-a.

Biskupi iz celog sveta, koji su od 5. oktobra bili okupljeni na saboru koji se održava na temu "Božja reč", pozvali su na širenje učenja iz Biblije, "u najvećoj raznolikosti jezika na planeti".

U poruci koju su uputili vernicima, biskupi ističu da štampani tekst Biblije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više nije dovoljan, pošto se "komunikacija danas proširila na mrežu koja obuhvata planetu u njenoj celosti".

"Božja reč mora da ođekuje i preko radija, interneta, kompakt i DVD diskova, iPod-a", kao i na "televizijskim ekranima i bioskopskim platnima, u štampi, na kulturnim i društvenim manifestacijama".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.