Božićna čestitka premijerke Brnabić: Proslavite predstojeći praznik u duhu tolerancije, ljubavi i praštanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božićna čestitka premijerke Brnabić: Proslavite predstojeći praznik u duhu tolerancije, ljubavi i praštanja

Prema njenim rečima, Božić je ujedno i vreme kada su uz nas dragi ljudi uz koje crpimo snagu za izazove koji nas očekuju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Božić patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Irineju i vernicima koji praznik slave po julijanskom kalendaru, uz želju da Božić provedu u miru i dobrom raspoloženju sa svojim porodicama i prijateljima.

- Želim vam da najradosniji hrišćanski praznik provedete u duhu tolerancije, ljubavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << praštanja i razumevanja- navela je Brnabićeva, saopšteno je iz Vlade Srbije.

, "snažimo dobrotu i veru da će sutra koje dolazi biti bolje".

- Ovi praznici su vreme i kada pružamo punu podršku onima kojima su naša pomoć i podrška potrebni- navela je premijerka u čestitki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.