Bošnjak: treba raditi na poljoprivredi i izbaciti je u pravi plan

Izvor: Beta Video, 14.Feb.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošnjak: treba raditi na poljoprivredi i izbaciti je u pravi plan

ZENICA - Naša vlada smatra da je poljoprivreda nešto što je moguće i nešto na čemu treba raditi. Ovo je jedan od načina kako poljoprivredu možemo izbaciti u prvi plan, jer smo lideri u pojedinim proizvodnjama u Bosni i Hercegovini, rekao je Kantonalni ministar poljoprivrede Bojan Bošnjak. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Zenički poljoprivrednici na Poljoprivrenom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2013

NOVI SAD -..Grupa od oko 20 preduzeća i poljoprivrednih proizvođača iz Zeničko-dobojskog kantona predstaviće se na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, najavili su zvaničnici tog kantona u Novom Sadu...Kantonalni ministar poljoprivrede Bojan Bošnjak izjavio je prilikom predstavljanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.