Bošnjačko-srpski savez izlazi na izbore za BNV

Izvor: SandzakPress.net, 25.Sep.2022, 20:18

Bošnjačko-srpski savez izlazi na izbore za BNV

Stranka Bošnjačko-srpski savez BOSS koja se odcijepila od Stranke pravde i pomirenja izlazi na izbore za Bošnjačko nacionalno vijeće pod imenom ‘Savez za Sandžak i Dobre Bošnjane – Admir Muratović’. Admir Muratović, koji ce predvoditi listu, je napustio Stranku pravde i pomirenja jer se nije slagao sa politikom Usame Zukorlića da se medijski ne blate politički oponenti. Predsjednik Bošnjačko-srpskog saveza će biti Samir Tandir, koji je napustio Stranku pravde i pomirenja jer mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je onemogućila da se bavi kriminalnim aktivnostima zbog koje su u javnosti izbile brojne afere koje su oštetile SPP stranku u Prijepolju. Listu će podržati i Fadil Nikšić iz Sjenice, poslovni ortak Esada Nurovića, biznismena iz Novog Pazara, vlasnika restorana Gaziya. Oni su pokušali srušiti vlast u Sjenici i formirati novu koaliciju SDA-SDP-Latović i Fadil Nikšić, što im nije pošlo za rukom. Tandir, Muratović i Nikšić, iako neće imati nikakvu političku snagu na terenu, cilj im je da pokušaju umanjiti broj SPP glasova na predstojećim izborima za BNV, da bi spriječili SPP da samostalno formira većinu u Vijeću. Većina prisutnih na skupu koji je organiziran u Hotelu Borići u Sjenici nije unaprijed znala šta je povod skupa, te se brojni izmanipulisani Pešterci već ograđuju putem socijalnih mreža. The post Bošnjačko-srpski savez izlazi na izbore za BNV appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazr: Bivši funkcioneri SPP na izborima za BNV

Izvor: Danas, 26.Sep.2022, 16:10

Bivši visoki funkcioneri Stranke pravde i pomirenja (SPP) Admir Muratović iz Novog Pazara, Samir Tandir iz Prijepolja i Fadil Nikšić iz Sjenice imaće svoju listu na izborima za Bošnjačko nacionalno veće (BNV).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.