Bosna u ŠOKU! Oglasio se biznismen optužen da je KRIŠOM SNIMAO svoje partnerke i kačio na p*rno sajtove

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosna u ŠOKU! Oglasio se biznismen optužen da je KRIŠOM SNIMAO svoje partnerke i kačio na p*rno sajtove

Priča o tome da je S.B, biznismen iz Bihaća, tajno snimao seks s više žena i devojaka te da su te snimke objavile određene pornografske stranice i danas je glavna tema u gradu na Uni. Glavni akter ove priče već nekoliko dana, kažu izvori Avaz.ba, nije viđen u javnosti i na mestima na koja obično izlazi.

- Objavi se jedan takav članak, kakav komentar čovek može imati – rekao je.

Na konstataciju Avaza da je Tužilaštvo Unsko–sanskog kantona (USK) dobilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijavu protiv njega, S.B. je, i ne dočekavši naredno pitanje, kazao:

- Super, ima Tužilaštvo, zovite Tužilaštvo, ako me krivi, to je to – kazao je on, koji je nakon pitanja "je li trenutno u BiH", s obzirom na to da su se pojavile informacije da je pobegao u Italiju, prekinuo vezu.

Podsećamo, iz Tužilaštva USK  je potvrđeno da su primili prijavu protiv osobe B.S.

Advokat jedne od devojaka koja je ranije bila s S.B. u vezi i koja ga je prijavila za nezakonito i neovlašćeno snimanje i objavljivanje snimaka seksa s njom potvrdio je za "Avaz" da će snimke danas dostaviti Tužilaštvu USK, čime bi prijava protiv njega trebalo da bude dopunjena materijalnim dokazima.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.