Bosanka koja se udala za milijardera u Australiji: “Volim njegov mladalački duh, on moju starinsku dušu

Izvor: Blic, 17.Maj.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanka koja se udala za milijardera u Australiji: “Volim njegov mladalački duh, on moju starinsku dušu"

Nadi Hasandedić (39), poreklom iz Bosne i Hercegovine, udala se 13. maja u Sidneju za 32 godine starijeg multimilionera Nevila Krajtona (Neville Crichton). Venčanje ove devojke i uspešnog biznismena najavljeno je kao događaj godine u Australiji, jer je u svadbu, o kojoj su pisali i najveći svetski mediji, uloženo čak milion dolara!

- Rođena sam u Australiji, u koju je moj otac Mugdim otišao još 50 godina prošlog veka i ovde je živeo dugo godina pre nego što se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Mostar, gde je upoznao moju majku Senadu. Nakon venčanja zajedno su se vratili u Australiju, a tu smo se rodile moja starija sestra i ja, dok je najmlađa rođena u Mostaru 1982. godine. Imam i dva polubrata iz tatinog prvog braka i oni su u Australiji - govori Nadin Krajton.

Nadi kaže da su se njeni roditelji nakon rata vratili u Mostar, ali da su ubrzo potom saznali i da njen otac ima rak.

- Umro je samo nekoliko meseci posle, ali majka je odlučila da se vrati u Mostar, gde i danas živi - ističe Nadi. Grad na Neretvi i sama često posećuje, pretprošle godine je bila i sa sadašnjim suprugom.

- Imamo vikendicu na Buni, dok majka živi u svojoj kući u Mostaru. Pokušavam da dođem svake godine, da se vidim s familijom i prijateljima. Nevil, međutim, svake godine ide na Formulu 1 u Monaku. Tako da je njegovo leto dolje, a moje uvek u Mostaru ili na Jadranu. Sada smo se dogovorili da pola vremena provedemo u Monaku, pola u BiH - ističe Nadin za Avaz.ba.

Zbog razlike u godinama, za mnoge je ovaj brak teško shvatljiv, ali za Nadin ne.

- Nevil voli moju realnost i što imam, kako kaže, starinsku dušu koja je taman prema njegovoj, jer je on mladog duha i pogleda na život, tako da se nađemo negdje napola. Moj suprug voli brz život, voli da radi, da se zabavlja, a ja sam suprotno od njega, više na zemlji. Upoznali smo se preko nekih prijatelja, slučajno na ručku jednog Božića. Nismo mislila da će se između nas desiti nešto više od prijateljstva, pogotovo zbog razlike u godinama, ali, eto, desilo se, jer shvatila sam da su njegov izgled i godine nebitni -  poručuje nevjesta od milion dolara, kako su je neki nazvali.

Njen suprug obogatio se uvozom automobila, od čega je zaradio 400 miliona dolara. Nedavno je prodao i luksuznu kuću vrednu 60 miliona dolara te je kupio vilu vrednu 33 miliona dolara, u kojoj će živeti sa suprugom.

Svoju životnu priču Nadi je završila doživljajem Bosne i Hercegovinu i na oca Mugdima, inače legendarnog Mostarca.

- Moj otac je bio veliki čovek, koji je imao ogromnu dušu i srce. Znao je svakom pomoći, bio je čvrst, znao je šta hoće, ali je uvek bio tu da pomogne, najviše daleko od očiju javnosti. Sećam se jednog Bajrama kada je obradovao ljude u staračkom domu, ali o tome nije želeo da se zna. I sama se trudim da budem takva. Pamtim lep život iz Mostara i BiH će zauvek biti deo mene - kaže Nadin.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.