Bosanka iz Nemacke trazi decka Dosadno mi je hocu drustvo imam samo jedan uslov

Izvor: medio.rs, 25.Jan.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanka iz Nemacke trazi decka Dosadno mi je hocu drustvo imam samo jedan uslov

Dok je mnogo onih koji traže mladića ili devojku sa nemačkim dokumentima za ženidbu, postoje i oni koji imaju papire, ali traže ljubav

U poslednje vreme mnogo je mladih ljudi iz regiona koji su otišli u inostranstvo potrazi za boljim prilikama najviše zbog posla. Većina se skućila u Nemačkoj ali izgleda da im nedostaje zavičaj. Dok je mnogo onih koji traže mladića ili devojku sa nemačkim dokumentima za ženidbu, postoje i oni koji imaju papire, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << traže ljubav.

Društvene mreže bruje o statusu jedne Bosanke koja je momcima poslala jednostavnu poruku.

– Tražim dečka da mi pravi društvo u Nemačkoj. Radim, ali mi je dosadno. Papire imam, a onaj ko ima para neka nabavi vizu i dođe. Eto toliko. Pozdrav – napisala je jedna djevojka na Fejsbuk straniciSpotted Sarajevo, prenosi Index.hr.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.