Bosanci opevali Edina Džeka

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanci opevali Edina Džeka

Edin Džeko, jedan od najskupljih fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije obožavan je u Bosni, on je njihov dragulj, njihov superheroj, jedini čovek jači i od Čak Norisa! Tako je Džeka opevao Emir Muminović.

Uvek dobro raspoloženi Bosanci svoju najveću futbalsku zvezdu ne štede kad je reč o epitetima i komplimentima. Ali se nisu zaustavili samo na rečima, pozdravima, tapšanjima, zagrljajima, već su napisali i pesmu njemu u čast.

Džekomanija je u BiH postojala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i pre Džekovog prelaska u Mančester Siti, ali od kada je bosanski preprezentativac zaigrao za engleski klub ovaj mladi sportista i zvanično je postao Idol nacije (i to dva puta), a u medijima u BiH je desetak puta proglašavan ličnošću dana.

Kao i svaki nacionalni heroj sa ovih prostora Džeko je na kraju i opevan, a kako to zvuči poslušajte:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.