Borković pobedio u Francuskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2012, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borković pobedio u Francuskoj

LE MON DOR -

Srpski automobilista i član ekipe Nisotec Dušan Borković pobedio je danas u francuskom Le Mon Doru u takmičenju za Evropski šampionat u brdskim trkama.

Ovom pobedom Borković je povećao prednost u odnosu na konkurente i sve je bliži tituli šampiona Evrope. Do kraja sezone ostale su još tri trke (Švajcarska, Slovenija, Hrvatska).

"Do titule prvaka mi je dovoljna možda i još samo jedna pobeda, ali zbog svih navijača, sponzora i cele nacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a i mene samog obećavam da ću dati sve od sebe da trijumfujem u sve tri preostale trke. Danas je bilo veoma teško zbog iznenadnog problema sa menjačem, ali najvažnije je da smo pobedili, da smo osvojili nove bodove i da smo sve bliži cilju", rekao je Borković posle trke.

On je dodao da mu je drago što su srpski sportisti u dosadašnjem toku Olimpijskih igara osvojili dve medalje.

Sledeća trka šampionata Evrope na brdskim stazama vozi se za dve nedelje u Švajcarskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.