Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borko Stefanović: Tražimo jednog opozicionog kandidata za predsednika

Lider Levice Srbije Borko Stefanović rekao je danas da će ta stranka insistirati da opozicija odabere zajedničkog kandidata za predstojeće izbore za predsednika Srbije.

"Mi smo (Levica Srbije) od prvog dana, od kada postojimo, naglasili da opoziciji treba jedan zajednički kandidat. Ko će to biti, stranačka ili vanstranačka ličnost, mi moramo sesti i dogovoriti se kako da tu osobu zajednički podržimo. Opozicija u načelu podržava ideju, ali trenutno svako radi na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kandidatu i počele su licitacije", rekao je Stefanović u Šapcu.

On je naglasio da trenutne podele unutar opozicije, oko pitanja zajedničkog predsedničkog kandidata, odgovaraju Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Stefanović je u Šapcu otvorio izložbu "Cenzurisane istine" koja je odgovor na izložbu SNS-a "Necenzurisane laži".

"Građane podsećamo na sve laži premijera (Aleksandra Vučića), na sve ono što je obećao a nije ispunio. Pozivamo i druge stranke da na ovaj način predstave sve laži režima. Drago nam je što u Šapcu nemamo problema, kao u Kruševcu, jer je ovo grad sa istinski razvijenom demokratijom i pravi rasadnik slobode", rekao je Stefanović okupljenim građanima.

Izložba je postavljena u centralnoj pešačkoj zoni i biće sedam dana u Šapcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.