Borisov i Pendarovski prisno: Ljubavi, kako si ti? VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borisov i Pendarovski prisno: Ljubavi, kako si ti? VIDEO

Sarajevo -- Deo snimka neformalnog druženja lidera uoči nedavno održanog samita SEECP u Sarajevu pokazao je opuštenu atmosferu i prijateljski odnos među pojedinim liderima.

Tako se pri pozdravljanju sa bugarskim premijerom makedonski predsjednik poslužio zanimljivim rečnikom.

"Ljubavi, kako si ti?", poručio je Stevo Pendarovski pozdravljajući Bojka Borisova te mu prenio "pozdrav od Zokija", misleći verovatno na premijera Zorana Zaeva.

Pendarovski se potom pridružio Borisovu koji je stajao sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i pokazivao joj nešto na mobilnom telefonu. Snimak je objavio makedonski Kanal 5.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pendarovski Borisovom: Ljubavi, kako si?

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2019

Nedavno je održan samit SEECP u Sarajevu, a snimak sa neformalnog druženja lidera pokazao je da među njima ima i prijatelja koji se na opušten način znaju zezati, te da nije sve napetost i dugi sastanci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.