Boris Stamenković nije znao da će se smuvati sa Kaćom

Izvor: Blic, 10.Dec.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Stamenković nije znao da će se smuvati sa Kaćom

Maneken Boris Stamenković i bivši farmer, bio je jedan od gostiju u večerašnjoj emisiji “Narod pita” i iskoristio je tu priliku da kaže kako mu zaista mnogo nedostaje devojka Katarina Grujić koja je i dalje jedna od učesnica rijeliti programa Farma.

Boris. koji je imanje u Lisovićima napustio samo pre dva dana, je rekao kako jedva čeka da se vidi sa Katarinom. Na pitanje voditelja emisije Saše Popovića, da li je pre ulaska u emisiju imao predstavu o tome da će otpoćeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vezu sa Kaćom, Boris je odrično odgovorio i rekao da je pre toga Katarinu video samo jedanput.

Ekipa koja realizuje ovu emisiju, pustila je Kaćin spot kako bi Boris mogao da vidi svoju dragu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Boris Stamenković nije znao da će se smuvati sa Kaćom

Izvor: Dzungla.org, 10.Dec.2013

Maneken Boris Stamenković i bivši farmer, bio je jedan od gostiju u večerašnjoj emisiji “Narod pita” i iskoristio je tu priliku da kaže kako mu zaista mnogo nedostaje devojka Katarina Grujić koja je i dalje jedna od učesnica rijeliti programa Farma.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.