Boris Milošević: Ove godine ne idem u Knin, takav je dogovor u Vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2021, 15:07

Boris Milošević: Ove godine ne idem u Knin, takav je dogovor u Vladi

Potpredsednik Vlade Hrvatske Boris Milošević izjavio je danas da ove godine neće doći na obeležavanje Oluje u Kninu.

Potpredsednik Vlade Hrvatske Boris Milošević je prilikom posete Romskom memorijalnom centru u Uštici povodom Međunarodnog dana sećanja na Rome koji su stradali u Drugom svetskom ratu iskoristio priliku da objasni zašto ove godine neće ići na godišnjicu obeležavanja Oluje u Kninu.

"Ove godine neću ići na godišnjicu obeležavanja u Knin. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dogovorom u Vladi je donesena ova odluka. Prošla godine je bila prva godina, gde smo hteli da pošaljemo jasne poruke i u tome smo uspeli. Ove godine ne ide cela Vlada. Nakon što sam otišao u Knin, bilo je pitanja je li to dobar potez. Tako će i ove godine biti pitanja i da odem i da ne odem, uvek će biti pitanja," rekao je Milošević za hrvatski N1.

Milošević je dodao da njegov ovogodišnja odluka da ne ide u Knin nije korak unazad, te da se od politike pomirenja neće odustati i da će se uvek slati poruke pomirenja, koje su slate na početku mandata.

"Moj neodlazak ne znači da sam odustao od te politike. Ne mislim da ta politika zavisi isključivo o mom odlasku u Knin", naveo je Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.