Boris Džonson: Napuštamo EU 31. oktobra, sa sporazumom ili bez njega

Izvor: Danas, 03.Jun.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Džonson: Napuštamo EU 31. oktobra, sa sporazumom ili bez njega

Boris Džonson favorit u trci za da nasledi britansku premijerku Terezu Mej danas je počeo svoju kampanju obećavajući da će se Bregzit dogoditi 31. oktobra, sa ili bez sporazuma sa Briselom.  Članak Boris Džonson: Napuštamo EU 31. oktobra, sa sporazumom ili bez njega se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Makron: 31. oktobar će biti poslednji rok za Bregzit

Izvor: Danas, 03.Jun.2019

Datum za Bregzit koji je određen da bude 31. oktobra, biće "poslednja prilika" za istupanje Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU), izjavio je danas francuski predsednik Emanuel Makron u razgovoru sa predstavnicima velikih međunarodnih banaka. Članak Makron: 31. oktobar će biti poslednji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.