Borba za život Miće Ćetkovića

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za život Miće Ćetkovića

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na državnom putu B295 u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg teške povrede zadobio je Mića Ćetković (59), šef Privrednog predstavništva Republike Srpske u Štutgartu i donedavni predsednik Saveza srpskih udruženja Nemačke.

Prema šturom izveštaju koji je objavila policija, nesreća se dogodila između mesta Althengštat i Simonchajm, kada je Ćetković, pretpostavlja se zbog neprilagođene brzine, u kružnom toku izgubio kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nad svojim vozilom i sleteo s puta u jarak.

Ćetković, kako se saznaje, nije bio vezan, a prilikom sletanja u jarak zadobio je tešku povredu glave kao posledicu udara o vetrobransko staklo, kao i težu povredu kičme zbog koje, kako navodi policija, postoji opasnost da ostane i nepokretan!

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su "Vesti" došle, Ćetković je operisan u bolnici u Tibingenu, a zahvat je trajao punih pet sati. Lekari pacijenta zasad drže u stanju veštačke kome iz koje bi trebalo da ga probude u narednih nekoliko dana.

Vest o nesreći Miće Ćetkovića među članovima Saveza srpskih udruženja Nemačke pročula se tek juče. Ćetković se, naime, pojavio na Dečjoj saveznoj smotri srpskog folklora koja je protekle subote održana u Kalvu i sa koje su "Vesti" objavile juče opširan izveštaj i gotovo da niko nije ni primetio kada je on, oko 20 sati napustio događaj. Pola sata kasnije doživeo je tešku nesreću.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.