Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2023, 16:11

Borba protiv inflacije u Srpskoj: Šulić predložio "crnogorski recept"

BANJALUKA - Denis Šulić, ministar trgovine i turizma Republike Srpske, održao je danas u Banjaluci sastanak sa predstavnicima trgovačkih lanaca, Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske, Privredne komore Republike Srpske i Republičke uprave za inspekcijske poslove, sa kojima je razgovarao o aktuelnoj situaciji u oblasti trgovine i kretanju cijena proizvoda u maloprodajnim objektima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Šulić predložio “crnogorski recept” u borbi protiv inflacije u Srpskoj

Izvor: Capital.ba, 22.Maj.2023

BANJALUKA – Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić razgovarao je danas u Banjaluci o mogućnosti ublažavanja inflatornih kretanja sa predstavnicima trgovinskih lanaca iz Srpske, Unije udruženja poslodavaca Srpske, Privredne komore Srpske i Republičke uprave za inspekcijske poslove...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.